KÄRCHER støvsugere TIL PROFESSIONELT BRug

Går du med tænker om at købe en Kärcher støvsuger?

Hos DKM A/S​ er vi autoriseret forhandler af rengøringsmaskiner fra Kärcher og sælger til hele landet. Vi har et bredt udvalg og kan bl.a tilbyde mange modeller af støvsugere. Maskinerne kan fås til både våd/tørsugning og til tørsugning alene. 

Vi er desuden autoriseret til at servicere maskinerne. Vores servicevogne og teknikere er på landevejene alle ugens dage i hele landet. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du oplever problemer med dit produkt. 

Effektiv og nem rengøring​ ​med en Kärcher støvsuger

​Kärchers støvsugere er kendt verden over og finder hverdag anvendelse i små som store virksomheder, butikker, hoteller etc. Når man køber en Kärcher støvsuger, køber man samtidig en støvsuger af en enestående kvalitet og med lang holdbarhed. Til maskinerne findes et store udvalg af tilbehør og den gennemtænkte konstruktion får den bevidste indkøber til at foretrække Kärcher støvsugere, når det handler om totaløkonomi. 

Kächers støvsugere inddeles primært i to kategorier:

  • T-modellerne
  • NT-modellerne

T-modellerne anvendes til tørsugning og besidder en fremragende sugeevne og fleksibilitet.

NT-modellerne anvendes til både tør og vådsugning, en NT-model er derfor den ideale maskine til fx. at fjerne fugtigt snavns, væske, men også fint og sundhedsfarligt støv.

Kärcher har desuden støvsugere til ryggen, som fåes med enten ledning eller batteri - hvilket giver brugeren en nem og skånsom håndtering. 

 ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Kontakt os for at få flere oplysninger om maskinerne

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have mere information om vores maskiner. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på fx en Kärcher højtryksrenser.

​Du kan ringe til os på telefon: 70 25 28 30, hvis du vil høre mere. Vores servicetelefoner er åbne døgnet rundt. Du kan også skrive til os på e-mail: info@dkm-aps.dk, så vender vi tilbage lige så snart vi kan.​​

Åbningstider

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Onsdag:

08.00 - 16.00​

Torsdag:

08.00 - 16.00​

Fredag:

08.00 - 14.00​

Vi holder åben efter aftale, og du kan uden for vores åbningstider ringe på telefon 20 74 87 02.

​★★★★★

5/5 stjerner på Facebook

Kontakt

DKM A/S
Ejlskovsgade 8, 5000 Odense C

Telefon: 70 25 28 30

E-mail: info@dkm-aps.dk 

CVR: 27931960​