KÄRCHER industristøvsugere TIL PROFESSIONELT BRUG

Skal du bruge en effektiv industristøvsugere til din virksomhed? ​

Hos DKM A/S er vi autoriseret forhandler af rengøringsmaskiner fra Kärcher og sælger til hele landet. Vi har et bredt udvalg og kan fx tilbyde en industristøvsugere, som der kan anvendes i små som store produktionsvirksomheder.

Vi er desuden autoriseret til at servicere maskinerne. Vores servicevogne og teknikere er på landevejene alle ugens dage i hele landet. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du oplever problemer med dit produkt.​

​Få bugt med skidtet med en Kärcher industristøvsuger

Kärchers mobile og stationære industristøvsugere er specielt designet til håndtering af metalspåner, diverse former for sand og forskellige typer af væske, som der bruges i industrien. Kächers industristøvsugere håndterer også støvpartikler, der opstår i fremstillingsindustrien og i den farmaceutiske og kemiske industri.

Kärchers industri støvsugere inddels overordnet i 6 kategorier:

  • IVR-B: Lille, kraftfuld maskine med opsamlingsbeholder af rustfristå​ og sidekarnalblæser. Alsidig og ideel til spåner, groft støv mv.

  • ​IVR-Industri: Med højkvalitets sidekanalblæser og lommefilter. Ideel til lang drift, og fint støv i produktionsområder og omkring produktionsmaskiner

  • IVR_L: God til væske og spåner. Disse kraftfulde støvsugere er designet til hård industriel anvendelse. En kur​v adskiller spånerne fra væsken, så begge dele kan genbruges.

  • IVC Compact klasse: Alsidige støvsugere, som har et stabilt og ergonomisk håndtag, der giver den bedste mobilitet. Nogle af modellerne har de innovative Tact​ 2 automatiske filterrensningssystem​.

  • IVM - Middel klasse: Mobil og robust støvsuger til universalt brug i industrien til fint og groft støv. Med stjernefilter i støvklasse M.

  • IVS - Super klasse: Det ultimative kraftværk med meget langt leveliv.

​​Kontakt os for at få flere oplysninger om maskinerne

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have mere information om vores maskiner. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på fx en Kärcher industristøvsuger.​​

Du kan kontakte os på telefon: 70 25 28 30, hvis du vil vide mere. Vores servicetelefoner er åbne døgnet rundt. Du kan også skrive til e-mail: info@dkm-aps.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Onsdag:

08.00 - 16.00​

Torsdag:

08.00 - 16.00​

Fredag:

08.00 - 14.00​

Vi holder åben efter aftale, og du kan uden for vores åbningstider ringe på telefon 20 74 87 02.

​★★★★★

5/5 stjerner på Facebook

Kontakt

DKM A/S
Ejlskovsgade 8, 5000 Odense C

Telefon: 70 25 28 30

E-mail: info@dkm-aps.dk 

CVR: 27931960​