Salg af fejemaskine til professionel brug

Går du med tanker om køb af en Kärcher fejemaskine? Hos DKM A/S er vi autoriseret forhandler af rengøringsmaskiner fra Kärcher. Vi holder til i Odense på Fyn, men sælger også fejemaskiner til kunder i f.eks. Kolding, København og hele Sjælland. Kort sagt leverer vi gerne til hele landet. Vi har et bredt udvalg og kan bl.a. tilbyde mange forskellige modeller. Maskinerne kan anvendes til både indendørs og udendørs brug.

Overordnet kan en fejemaskine deles op i to typer:

  • ”Ride-on”, hvor man sidder på et sæde
  • ”Walk-behind”, hvor man går bagved

”Ride-on” er velegnet til større arealer – den er smal og kan nemt komme rundt og gennem døre. ”Walk-behind” er især velegnet til mindre arealer samt op til 300 kvadratmeter.

Derudover er vi autoriseret til at servicere maskinerne. Vores servicevogne og teknikere er på landevejene alle ugens dage i hele landet. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du oplever problemer med dit produkt.

Fej problemet væk med en effektiv Kärcher fejemaskine

Jo større arealer, både inde og ude, jo bedre kan det svare sig at anskaffe en professionel og effektiv fejemaskine. De forskellige varianter af Kärchers fejemaskiner kan opfylde ethvert behov. Der lægges altid særlig vægt på den nyeste og mest brugervenlige teknologi samt håndterbarhed, tilgængelighed og service.

En fejemaskine kan anvendes på mange forskellige underlag og fejer forskelligartet støv og skidt væk – uden gener fra støvudvikling. Flere modeller er ligeledes installerede med en sugemotor for at mindste støv mest muligt. Kärcher har desuden et bredt udvalg af støvfiltre og børster, der kan kombineres til de forskellige behov.

Kontakt os i dag for et godt tilbud på fejemaskiner

Du skal aldrig tøve med at kontakte os, hvis du vil have mere information om vores fejemaskiner. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på f.eks. en elektrisk Kärcher fejemaskine.

Ring til os i dag på telefon: 70 25 28 30, hvis du vil høre mere. Vores servicetelefoner er åbne døgnet rundt. Du kan også skrive til os på e-mail: info@dkm-aps.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.​

​​

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Onsdag:

08.00 - 16.00​

Torsdag:

08.00 - 16.00​

Fredag:

08.00 - 14.00​

Vi holder åben efter aftale, og du kan uden for vores åbningstider ringe på telefon 20 74 87 02.

​★★★★★

5/5 stjerner på Facebook

Kontakt

DKM A/S
Ejlskovsgade 8, 5000 Odense C

Telefon: 70 25 28 30

E-mail: info@dkm-aps.dk 

CVR: 27931960​