Kärcher højtryksrenser til PROFESSIONELt brug

Overvejer du at købe en Kärcher-højtryksrenser?

Hos DKM ApS er vi autoriseret forhandler af Kärcher på Fyn. Vi kan fx tilbyde en Kärcher højtryksrenser til både private og erhverv. Vi er også servicepartner, og vores servicevogne kører på landevejene alle ugens dage. Det kan bl.a. være i København, Vejle og andre steder i landet.

Fjern genstridigt snavs med en Kärcher højtryksrenser

Kärcher er verdens største producent af professionelle rengøringsmaskiner til bl.a. landbrug, værksteder og håndværkere samt private.

Den første Kärcher højtryksrenser kom til i 1950, men er blevet forbedret siden. Den tekniske spidsfindighed og alsidighed opfylder alle ønsker og behov.

Den kan bruges med enten koldt eller varmt vand, og du kan vælge mellem el- og forbrændingsmotor. Du kan endvidere vælge mellem en mobil eller en stationær model.

Vi kan fx tilbyde:

  • Koldtvandsrenser
  • Varmtvandsrenser
  • Ultra-højtryksrenser
  • Anden Kärcher højtryksrenser​​

ltra-højtryksrenseren er løsningen, hvis en traditionel højtryksrenser ikke er tilstrækkelig. Højtryksrenserens ultrahøjtryk (UHP) kan fjerne besværlige belægninger og det mest genstridige snavs. Den kan bruges alle steder såsom ved rengøring af bilen eller af husets facade. ​

Kontakt os for at få flere oplysninger om maskinerne

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have mere information om vores maskiner. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på fx en Kärcher højtryksrenser.

Du kan ringe til os på telefon: 70 25 28 30, hvis du vil høre mere. Vores servicetelefoner er åbne døgnet rundt. Du kan også skrive til os på e-mail: info@dkm-aps.dk, så vender vi tilbage lige så snart vi kan.​​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Onsdag:

08.00 - 16.00​

Torsdag:

08.00 - 16.00​

Fredag:

08.00 - 14.00​

Vi holder åben efter aftale, og du kan uden for vores åbningstider ringe på telefon 20 74 87 02.

Kontakt

DKM ApS
Ejlskovsgade 8, 5000 Odense C

Telefon: 70 25 28 30

E-mail: info@dkm-aps.dk 

CVR: 27931960​