Køb en højtryksrenser fra Kärcher

​Overvejer du at købe en Kärcher højtryksrenser? Hos DKM A/S er vi autoriseret forhandler af rengøringsmaskiner fra Kärcher. Vi har et bredt udvalg og kan f.eks. tilbyde højtryksrensere i mange forskellige modeller til forskellige behov og ønsker. Vi holder til i Odense på Fyn, men sælger professionelle maskiner til kunder i f.eks. Kolding, København og på hele Sjælland. Med andre ord kører vi gerne i hele landet.

Vi er desuden autoriseret til at servicere maskinerne. Vores servicevogne og teknikere er på landevejene alle dage på ugen. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du oplever problemer med et af dine produkter.

Fjern genstridigt snavs med en højtryksrenser

Kärcher er verdens største producent af professionelle rengøringsmaskiner til bl.a. landbrug, værksteder og håndværkere samt private. Den første Kärcher højtryksrenser kom til i 1950, men er naturligvis blevet forbedret siden. Den tekniske spidsfindighed og alsidighed opfylder alle ønsker og behov.

Vores højtryksrenser kan bruges med enten koldt eller varmt vand, og du kan vælge mellem el- og forbrændingsmotor. Du kan desuden vælge mellem en mobil eller en stationær model. Vi kan f.eks. tilbyde:

  • Koldtvandsrenser
  • Varmtvandsrenser
  • Ulta-højtryksrenser
  • Anden Kärcher højtryksrenser

Ultra-højtryksrenseren er løsningen, hvis en traditionel højtryksrenser ikke er tilstrækkelig. Højtryksrenserens ultrahøjtryk (UHP) kan fjerne besværlige belægninger og det mest genstridige snavs. Den kan brugs alle steder såsom ved rengøring af bilen eller husets facade.

Ring i dag for et tilbud på en professionel maskine

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil have mere information om vores maskiner. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på f.eks. en Kärcher højtryksrenser.

Du kan kontakte os på telefon: 70 25 28 30, hvis du vil vide mere. Vores servicetelefoner er åbne døgnet rundt. Du kan også skrive til e-mail: info@dkm-aps.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Onsdag:

08.00 - 16.00​

Torsdag:

08.00 - 16.00​

Fredag:

08.00 - 14.00​

Vi holder åben efter aftale, og du kan uden for vores åbningstider ringe på telefon 20 74 87 02.

​★★★★★

5/5 stjerner på Facebook

Kontakt

DKM A/S
Ejlskovsgade 8, 5000 Odense C

Telefon: 70 25 28 30

E-mail: info@dkm-aps.dk 

CVR: 27931960​