God Kärcher gulvvasker til store gulvarealer

Er du på udkig efter en gulvvasker? Hos DKM A/S er vi autoriseret forhandler af rengøringsmaskiner fra Kärcher. Vi har et bredt udvalg af maskiner og kan bl.a. tilbyde en populær gulvvaskemaskine fra Kärcher. 

Det er primært til brug på store gulvarealer som f.eks. i et supermarked eller shoppingcenter. Vi holder til i Odense på Fyn, men har gennem tiden også solgt til mange kunder i f.eks. Kolding, København og på hele Sjælland.

Overordnet kan gulvvaskere deles op i tre typer:

  • ”Step-on”, hvor man star på en lille platform
  • ”Ride-on”, hvor man sidder på et sæde
  • ”Walk-behind”, hvor man går bagved

Vi er derudover autoriseret til at servicere maskinerne. Vores teknikere og servicevogne er på landevejene alle ugens dage. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du oplever problemer med din maskine.

Skinnende rene gulve med en effektiv gulvvasker

Jo større gulvarealer, jo bedre kan det betale sig at anskaffe en professionel og effektiv gulvvasker. Det gælder især i shoppingcentre, større supermarkeder og parkeringskældre samt alle andre arealer, der er over 100 kvadratmeter. Den er med andre ord langt mere økonomisk end traditionel rengøring.

En gulvvasker sikrer skinnende rene gulve mellem kundebesøg eller uden for arbejdstiden. De store maskiner kan ligefrem rense, slibe og polere. Det gælder både glatte og ujævne gulve. Visse maskiner kan også indsæbe tæpper.

Kontakt os for at få flere oplysninger om maskinerne

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores salg af Kärcher gulvvasker til industri. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede maskine.

Ring til os på telefon: 70 25 28 30, hvis du vil høre mere – vores servicetelefoner er åbne hele døgnet. Du kan også sende en e-mail til: info@dkm-aps.dk, så vender vi tilbage lige så snart vi kan.​

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag:​

08.00 - 16.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Onsdag:

08.00 - 16.00​

Torsdag:

08.00 - 16.00​

Fredag:

08.00 - 14.00​

Vi holder åben efter aftale, og du kan uden for vores åbningstider ringe på telefon 20 74 87 02.

​★★★★★

5/5 stjerner på Facebook

Kontakt

DKM A/S
Ejlskovsgade 8, 5000 Odense C

Telefon: 70 25 28 30

E-mail: info@dkm-aps.dk 

CVR: 27931960​